Zoeken naar stalen trap

stalen trap
 
Stalen trap met geperforeerde treden TRAPPENKOPEN.nl.
Stalen trap met geperforeerde treden. Trappen Industrietrap Stalen trap met geperforeerde treden. Newtonstraat 37 1446 VP Purmerend Tel 0299-463462 E-mail info@trappenkopen.nl Disclaimer. Luifel van Roest Vast Staal.
Trappen Snep Trappen de stalen trappen specialist.
Stalen trapframe verwerkt in de wand waarvan de stalen tredendragers compleet zijn. Stalen wenteltrap met glasbalustrade. Dichte stalen wenteltrap met aan binnenzijde een massief stalen balustrade en aan. pagina 1 van 21. 1 2 3 4 5 6.
Stalen trappen gebruikt vakwinkel oosterwijk tuin machinehandel.
Stalen trap 2.25 mtr NO0031. Stalen trap 2.40 mtr NO0091A. stalen trap 2.72 mtr NO91. Stalen trap 1.95 mtr No0090. Stalen trap 4.32 mtr No 0088. Stalen trap 3.20 mtr No 0087. Stalen trap 3.67 mtr No 0086. Stalen trap 3.60 mtr No 0085. Stalen trap 3.54 mtr No 0078.
Assortiment Stalen trappen Trappenfabriek Vermeulen BV.
Op zaterdag 19 augustus is de showroom weer open. Assortiment stalen trappen en onderdelen. Hieronder vindt u een overzicht van onze stalen trappen en alle onderdelen die u kunt combineren met uw stalen trap waaronder houtsoorten leuningen natuursteen treden glazen treden glazen panelen glasklemmen persroosters perforoosters en leuningdragers. In onze showroom vindt u het assortiment grotendeels terug.
Stalen trap Verbouwkosten.
Je bent hier Home / Trap / Stalen trap. Een stalen trap geeft een moderne industriƫle uitstraling en maakt een echte eyecatcher van de opgang! Mooi en strak uiterlijk. De meeste mensen kiezen voor een stalen trap omdat die steviger is en er strakker uitziet. Bekijk de trap offerte. De stalen trap zag ik voorheen alleen in grote industriƫle gebouwen en voor woningen alleen in de luxe woontijdschriften. Toch kun je het prima in je eigen huis toepassen omdat een stalen trap goedkoper kan zijn dan een houten trap.
Stalen trappen en hekwerken Simply Steel.
Stalen serres en daklichten. Stalen accessoires en meubels. Geef een bouwproject extra karakter. Stalen trappen en hekwerken. Bent u op zoek naar een stalen trap in uw bedrijfspand kantoor of voor uw huis? Wij kunnen u helpen met de mooiste trappen van metaal. Dankzij de sterkte van staal kan er heel slank worden ontwerpen. Een goed ontworpen stalen balustrade of traphek versterkt het design van de trap het maakt de trap tot een geheel met de bovenverdieping. Wilt u weten welke trap voor u de beste oplossing is?
Stalen trappen KNSF Muiden Constructiebedrijf G. van Loenen BV.
De trap bestaat uit twee trapbomen van UNP 200 met daartussen antislip plaattreden. De trap wordt voorzien van een leuning aan twee zijden. Het maken en plaatsen van een stalen trap binnen met tussenhoekbordes hoog 335 meter. Bestaande uit twee trapbomen van UNP 180 met daartussen antislip plaattreden. Deze trap wordt eenzijdig voorzien van een leuning. Voor de muurzijde wordt een muurleuning van koker gemaakt. Het is niet mogelijk op dit bericht te reageren. Waar vindt u ons. Hekwerken klassiek en modern. Balkon galerij en traphekwerken.
Metaalindustrie Zaanstad B.V. stalen trappen Bedrijf.
Wij adviseren ontwerpen bouwen en monteren de trap zoals u dat voor ogen heeft. Al uw wensen over vorm afmeting en kleur van een stalen trap zijn mogelijk. In de showroom krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden met de standaard trappen en de op maat ontworpen trappen. Metaalindustrie-Zaanstad is een betrouwbare en deskundige leverancier die het nakomen van afspraken hoog in het vaandel heeft staan.
Trapcare stalen trap renovatie.
Traprenovatie voor uw stalen spiltrap wenteltrap of trap met stalen constructie. Traprenovatie voor uw stalen spiltrap wenteltrap of trap met stalen constructie. Traprenovatie voor uw stalen spiltrap wenteltrap of trap met stalen constructie. Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van spiltrappen wenteltrappen en iedere andere trap met als basis een stalen constructie met daar op houten treden. Met al 17 jaar ervaring in het renoveren van trappen echt de nummer 1 op gebied van traprenovatie. De laatste 7 jaar zijn wij volledig gespecialiseerd in het renoveren van stalen trappen met houten treden.
De Vele Opties Van Een Stalen Trap Specialist In Design Trappen.
Home / Tips Advies / Op zoek naar een stalen trap? Op zoek naar een stalen trap? Het is van belang wat er allemaal onder een stalen trap wordt verstaan. In de praktijk merk ik regelmatig dat de klant een andere gedachte bij een stalen trap heeft dan dat wij als fabrikanten in eerste instantie denken. Een combinatie van materialen. Als het gaat om designtrappen dan kan het zijn dat het basisframe wordt uitgevoerd in staal in combinatie met andere materialen bijvoorbeeld houten treden. Ook is het mogelijk dat de trap volledig in staal wordt uitgevoerd.
Stalen trappen en balustrades Krepla Trappen Ommen.
T 0529 469220 E info@krepla.nl. Krepla Trappen is uw specialist in stalen trappen en balustrades met een hoog afwerkingsniveau. Verschillende staalsoorten combineren wij met bijvoorbeeld hout glas en steen tot een hoogwaardig product. Wij ontwerpen produceren en monteren voor iedereen van particulier tot multinational van enkele trap tot complexe combinaties. Krepla Trappen bestaat ruim 25 jaar. In die tijd zijn tal van projecten de revue gepasseerd. Daardoor hebben wij ruime ervaring opgedaan en is onze kennis enorm gegroeid. Wij onderscheiden ons door alleen maatwerk te maken. Geen standaard product dus maar alles voor iedere klant op maat gemaakt.
Goudriaan bv stalen trappen rvs trappen.
Voor flatgebouwen bedrijfshallen scholen en kleinere woon en bedrijfspanden fabriceren wij ook vlucht en noodtrappen. Deze zijn vaak verzinkt. Wij kunnen deze leveren met of zonder kooiconstructie. rvs trap met beuken treden. verzinkte trap in hal. rvs trap met beuken treden.

Contacteer ons