Zoeken naar gebruikte bouwmaterialen

gebruikte bouwmaterialen
 
Bouwmaterialen Wolter V.O.F. Home.
Voor al uw nieuwe en gebruikte hout plaat en dakmaterialen isolatie radiatoren en kunststof kozijnen bent u bij ons aan het goede adres. U bent bij ons verzekerd van een goede prijs en kwaliteit waarbij persoonlijke service hoog in het vaandel staat. Door flexibiliteit en betrouwbaarheid kunnen wij op de juiste manier inspelen op uw wensen. Thuisbezorging van groot en klein materiaal is voor Bouwmaterialen Wolter geen enkel probleem. Wij beschikken immers over de desbetreffende transportmiddelen zoals vrachtauto met kooiaap/laadkraan en een verrijker voor verschillende werkzaamheden. Ons assortiment varieert wekelijks.
Sloopwerk Sturm en Dekker BV Slopers om op te bouwen.
Ons aanbod is dan ook zeer wisselend en kan razend snel veranderen. Een deel van het huidige aanbod vindt u hier. Naast gebruikte kunt u bij ons ook nieuwe bouwmaterialen verkrijgen. U wilt meer informatie of u zoekt iets speciaals? Wat wij ook verkopen. Gebruikt hout Gebruikt steen Gebruikt divers Historische materialen Sloophouten meubelen. Sturm en Dekker Postbus 25 4325 ZG Oostkapelle Tel.
Home Bloem Gebruikte Bouwmaterialen.
Hergebruik van materialen in de bouw. Onderdeel van Bloem Sloopwerken Recycling. Electra en kabels 18. Glas in lood 3.
Gebruikte Bouwmaterialen Gebr.Swinkels Asten.
Kasten 3 Balken 1. Deuren 3 Kozijnen 5 Luifels 1. Glaswol isolatie 0 Steenwol isolatie 0 Pur-isolatie 0. Lampen 4 Kabels 0 Meterkasten 1 Elektro motoren 0 Pompen 0 Schakelkasten 1. Klinkers 0 Tegels 0 Dakpannen 1. Kachels 0 Klokken 0 Nooduitgang 1. Wasbakken 2 Sanitair kraanwerk 2 Verwarmingen 0. Uitgelicht in ons gebruikte bouwmaterialen assortiment.
Gebruiktebouwmaterialen.com in St Oedenrode De Telefoongids.
Gebruiktebouwmaterialen is een onderdeel van A. van Liempd Sloopbedrijven uit Sint-Oedenrode. Al meer dan 25 jaar zijn wij dé specialist in duurzaam slopen en het hergebruik van materialen. Wanneer een pand gesloopt wordt zijn er vaak nog veel materialen aanwezig die hergebruikt kunnen worden. Van een balk kraan kozijn of deur tot trespa platen. Het aanbod is echt enorm! Ons speciaal demontageteam haalt alle materialen zorgvuldig uit de gebouwen. Hierna worden ze gesorteerd en naar onze werf in Sint-Oedenrode gebracht.
Sloopwerken Broeks in Haps.
Welkom op de website van Fa. Broeks is opgericht in 1970 te Haps en gespecialiseerd in sloopwerk en grondwerk. Tevens bent u bij ons aan het juiste adres voor gebruikte bouwmaterialen zowel voor bedrijf en particulier. Door middel van het goed uitgeruste machinepark en meer dan 40 jaar ervaring staat Fa. Broeks garant voor kwalitatief hoogwaardig sloopwerk. Broeks betekent kiezen voor een professionele en veilige aanpak van uw sloop en grondwerk. De handel in tweedehands bouwmaterialen bestaat o.a. Sloophout planken balken etc. Gezaagd hout eiken douglasetc. Deuren panneel binnen en buitendeuren. Gietijzer ramen en dakramen. Neem contact met ons op voor de actuele voorraad.
Gebruikte Bouwmaterialen Weert deuren sanitair cv ramen staal straatstenen metselstenen electra.
M 06 11 21 55 97.
Gebruiktebouwmaterialen uit Sint-Oedenrode Advertenties op Marktplaats.nl.
4 jaar actief op Marktplaats Sint-Oedenrode NB Tel 0413490524. Bij gebruiktebouwmaterialen bent u van harte welkom voor de aanschaf van de meest uiteenlopende gebruikte bouwmaterialen. Gebruiktebouwmaterialen is een onderdeel van A. van Liempd Sloopbedrijven uit Sint-Oedenrode. Al meer dan 25 jaar zijn wij dé specialist in duurzaam slopen en het hergebruik van materialen. Wanneer een pand gesloopt wordt zijn er vaak nog veel materialen aanwezig die hergebruikt kunnen worden. Van een balk kraan kozijn of deur tot trespa platen. Het aanbod is echt enorm. Deuren en Horren 98. Kozijnen en Schuifpuien 70. Hout en Planken 63. Verwarming en Radiatoren 27. Platen en Panelen 23.
Van Baal.
Grote en zware aankopen en bestellingen kunt u door de Van Baal Bezorgservice vlot en veilig thuis laten bezorgen tegen een geringe vergoeding. Welkom bij Van Baal Materiaalhandel. Wilt u flink besparen op de aanschaf van gebruikte en nieuwe bouwmaterialen? Of zoekt u nou net die specifieke jaren 40 stijl van een deur of kozijn? Bij Van Baal Bouwmaterialen vindt u tegen lage prijzen vast wat u zoekt. Want zij biedt een ruime keus aan alle in woningen en gebouwen voorkomende authentieke materialen. Variërend van vloerplanken en kozijnen tot en met balken en pannen. Duurzaam hout voor in uw tuin? Het voordelige assortiment nieuwe producten bevat veel speelse elementen. Veel oude materialen zijn van hout.
Gebruikte bouwmaterialen Mammoet Oude Bouwmaterialen.
Gebruikte bouwmaterialen komen voor in zowel traditionele als moderne huizen om originele elementen te waarborgen of te introduceren. Authentieke bouwmaterialen geven een warme sfeer af in uw huis en daarnaast stralen de oude bouwmaterialen rust uit. Op de website vindt u diverse gebruikte bouwmaterialen. Paneel binnendeuren antieke schouwen antiek hekwerk en antieke voordeuren zijn een kleine greep uit het grote assortiment van onze oude bouwmaterialen. Mammoet adviseert u graag over het toepassen en bewerken van authentieke bouwmaterialen. Oude bouwmaterialen met karakter.
Gebruikte bouwmaterialen Facebook.
Meer informatie zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen vind je hier cookiebeleid. Bekijk meer van Gebruikte bouwmaterialen door je aan te melden bij Facebook. Stuur een bericht aan deze pagina kom meer te weten over geplande evenementen en meer. Als je geen Facebook-account hebt kun je er eentje maken om meer van deze pagina te kunnen bekijken. Bekijk meer van Gebruikte bouwmaterialen door je aan te melden bij Facebook. Stuur een bericht aan deze pagina kom meer te weten over geplande evenementen en meer.
Gebruikte materialen.
Spierings Sloopwerken is een jong verfrissend anders werkend sloopbedrijf waarachter achttien jaar ervaring schuilgaat.

Contacteer ons