Meer resultaten voor gebruikte bouwmaterialen

gebruikte bouwmaterialen
 
Sloopwerk Sturm en Dekker BV Slopers om op te bouwen.
Ons aanbod is dan ook zeer wisselend en kan razend snel veranderen. Een deel van het huidige aanbod vindt u hier. Naast gebruikte kunt u bij ons ook nieuwe bouwmaterialen verkrijgen. U wilt meer informatie of u zoekt iets speciaals? Wat wij ook verkopen. Gebruikt hout Gebruikt steen Gebruikt divers Historische materialen Sloophouten meubelen. Sturm en Dekker Postbus 25 4325 ZG Oostkapelle Tel.
Website.
Rotterdam Vredenoord sloop school. In opdracht van Christelijk Voortgezet Onderwijs sloopt A. Nuenen sloop gedeelte Pleincollege. In opdracht van Ons Middelbaar Onderwijs gaat A. We proberen zoveel bruikbare materialen als mogelijk uit de verschillende projecten een tweede leven te geven. Dat betekent niet alleen dat er met beleid gesloopt moet worden maar in dit geval ook dat we bedrijven en particulieren de kans bieden deze materialen tegen een zeer schappelijke prijs te kopen. Hiervoor is een speciale site gebruiktebouwmaterialen.com waarop het materiaal prettig gerangschikt te bekijken is. Belangstellenden kunnen hun keuze online bestellen of ophalen bij onze werf in Sint-Oedenrode. Maandag t/m donderdag 8.00 17.30 uur. Vrijdag 8.00 17.00 uur. Zaterdag 8.00 13.00 uur.
Kringloopbouwmaterialen een site van stichting Milieunet.
Wij werken voor overheden bedrijven organisaties en leveren kant-en-klare producten aan particulieren. Dé site voor elke klusser! Gratis alle adressen van de leveranciers van gebruikte oude bouwmaterialen en tweedehands bouwmaterialen. Ook de leveranciers van antieke bouwmaterialen historische bouwmaterialen en ambachtelijke bouwmaterialen in Nederland en Noord-België zijn op de kaart makkelijk te vinden. Hergebruik van bouwmaterialen c.q. recuperatiematerialen voor een klus verbouwing of renovatie is goed voor het milieu en is goedkoper. Wekelijkse klustips duurzaam klussen en verbouwen. Duurzaam klussen en verbouwen is eigenlijk heel makkelijk als u weet waar u op moet letten. Met de wekelijkse klustips kunt u al snel uw voordeel doen. Milieuvriendelijk en duurzaam klussen levert vaak een kostenbesparing op. Bovendien levert een duurzame werkwijze directe winst op voor het klimaat.
OVER ONS Gebruikte Bouwmaterialen Weert.
Waarbij we de herbruikbare spullen financieel kunnen verrekenen. Dus als u gaat bouwen of verbouwen denk dan aan het milieu en gebruik geen nieuwe maar oude materialen. Gebruikte Bouwmaterialen Weert brengt deze op de markt voor zowel particulieren als bedrijven. T 0495 65 22 22. M 06 11 21 55 97. Ben je mens en zie je dit veld laat het dan leeg. Fields marked with an are required. Wat is dertien minus 6?
Home page.
Snel Bekijken Rubber tegel 50x50x2.5cm Groen. Snel Bekijken Rubber tegel 50x50x2.5cm Rood. Snel Bekijken Schuifpui 220x250cm. Nieuwe en gebruikte bouwmaterialen. Dinsdag t/m vrijdag 8.00u 17.30u. Zondag en maandag gesloten. Boslaan Zuid 13 5681 BL Best. Vind ons leuk op. Help ons Magento gezond te houden. www.vleutenbouwmaterialen.nl KvK 17064799 Statutair gevestigd te Best. Meest relevante matches weergegeven.
Oude bouwmaterialen Rotterdam Mammoet Oude Bouwmaterialen.
Mammoet oude bouwmaterialen Rotterdam is uw specialist op het gebied van gebruikte bouwmaterialen. Gebruikte bouwmaterialen komen voor in zowel traditionele als moderne huizen. Originele elementen in uw woning breng en de authentieke sfeer terug in uw huis. Denk hierbij aan antieke schouwen prachtige kamer en suite deuren en divers antiek hekwerk. Voor al uw oude bouwmaterialen Rotterdam en omstreken kunt u terecht bij Mammoet Oude Bouwmaterialen. Laat u inspireren door onze kwalitatieve oude bouwmaterialen op de website of neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken in onze winkel in Den Haag.
Home page.
1 2 3 4 5. Mundimat bouwmaterialen onderscheidt zich al decennia lang in zijn assortiment ten opzichte van een standaard bouwmaterialen handel. Welkom bij Mundimat Bouwmaterialen. wij zijn open op ma. van 8.30-17.00 en zaterdag van 8.30 tot 16.00! We hebben nieuwe en gebruikte dakpannen en hulpstukken en daktoebehoren van o.a.
Home Bloem Gebruikte Bouwmaterialen.
Hergebruik van materialen in de bouw. Onderdeel van Bloem Sloopwerken Recycling. Electra en kabels 14. Glas in lood 3.
Tweedehands Bouwmaterialen Tuinartikelen. Goedkoop op Speurders.nl.
Mooie Deutz F1L 514 stompkop 1954 15 pk. Veel nieuwe onderdelen koppeling voorbanden fuseebusse. 2 uur geleden Bemelen Limburg. Mooie Deutz F1L 514 Stompkop veel nieuwe onderdelen! Online kan je goedkoop gebruikte bouwmaterialen en gereedschap vinden. Hoge kwaliteit bouwspullen tuin die slecht enkele keren gebruikt zijn worden verkocht voor de helft van de nieuwprijs op speurders.nl. Zelf klussen in je huis of eigen tuin ontwerpen? Dan is het het goedkoopste om de producten samen te stellen op speurders.nl. Wees slim en bied mee op speurders.nl. Er zijn verschillende categorieen die relevant zijn zoals tuingereedschappen met enorm aanbod. Maar ook grotere producten zoals schuurmachines kranen en zelfs steigers en aggregaten. Verhandel zelf je spullen op speurders.nl op deze pagina.
Gebruiktebouwmaterialen uit Sint-Oedenrode Advertenties op Marktplaats.nl.
Een uniek stuk voor in uw huis met historie. Afmeting 108 hoog x 85 breed x 30 diep in cm. Prijs is inclusief btw. Wij zijn de specialist in gebruikte bouwmaterialen. Als dochter onderneming van a. Hardhouten kozijn 110B X 80H. Zeer net hardhouten raamkozijn waarvan beide ramen naar buiten draaien. Ramen zijn voorzien van dubbelglas ventilatierooster espanjolet-sluiting en raamboompjes. Prijs is per stuk inclusief btw! Wij zijn de specialist in gebruikte bouwmaterialen. Als dochter onderneming van a. Geimpregneerde 8x22 balken van 390cm lang / 75 x 220. Zeer nette geimpregneerde constructie balken van 8x22.
Gebruiktebouwmaterialen.
Al meer dan 25 jaar zijn wij dé specialist in duurzaam slopen en het hergebruik van bouwmaterialen. Wanneer een pand gesloopt wordt zijn er vaak nog veel materialen aanwezig die hergebruikt kunnen worden. Van een balk kraan kozijn of deur tot trespa platen. Het aanbod is echt enorm! Veel materialen in een slooppand verdienen een tweede leven. Een speciaal demontageteam haalt alle bruikbare materialen zorgvuldig uit de gebouwen. Hierna worden ze gesorteerd en naar onze werf in Sint-Oedenrode gebracht. Na een kwaliteitscontrole wordt alles overzichtelijk en systematisch geordend en aangeboden via gebruiktebouwmaterialen.com. Aantal medewerkers 1 25.
Zuwa Sloopwerken BV Voor al uw 2e hands en nieuwe bouwmaterialen 1e Heezelaantje 60 3766 LW Soest.
Zuwa Sloopwerken BV is gevestigd in Soest op een terrein van ruim 9.000M en al jaren bekend om het grote aanbod van gebruikte bouwmaterialen. Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in betaalbare 2e hands bouwmaterialen van goede kwaliteit en daarnaast ook nog een ruim assortiment heeft in nieuwe bouwmaterialen. Tevens is het mogelijk diverse materialen op maat te laten zagen. Ook kunt U bij ons kozijnen trappen tafels e.d. op maat laten maken. Graag adviseren wij U voor het nog te bouwen/maken project. We leveren zowel aan particulieren als aan bouwbedrijven. Bezorgen is ook geen probleem. Het is zeker de moeite waard om te komen kijken!

Contacteer ons