Resultaten voor Oude tegels

Oude tegels
 
Antieke motief vloertegels Hestia Maastricht.
Antieke Terracotta tegels worden al eeuwen gebruikt door mensen als vloertegels. Er bestaat een grote verscheidenheid van kleuren in de antieke terracotta tegels. Zo kunnen de antieke terracotta tegels variëren van geelzwartrood rood buin. Juist door de combinatie van deze kleuren lijkt de terracotta vloer meer levendig en hebben ze een unieke maar ook tijdloze uitstraling. De antieke Terracotta tegels waarbij verschillende kleuren gemengd zijn en de zwarte antieke terracotta vloertegels zijn zeldzamer en hierdoor ook duurder dan antieke terracotta tegels met een eentonige kleur. Doordat er vroeger zoveel verschillende patronen werden gemaakt heeft u bij Hestia-Maastricht een ruime keuze uit 2500 m2 antieke motief vloertegels. En bent u niet verplicht de hele partij af te nemen.
Frontpage Harlinger Aardewerk Tegelfabriek.
Harlinger vakmanschap sinds 1598. De Harlinger Aardewerk en Tegelfabriek is een authentiek familiebedrijf en vandaag de dag het laatste bedrijf in Nederland dat op originele wijze aardewerk en tegels vervaardigt. Dit houdt in dat de producten volledig met de hand in de tinglazuurtechniek worden vervaardigd. Internationaal noemt men deze techniek majolica faience of Delftware. In Harlingen wordt al sinds 1598 in de tinglazuurtechniek aardewerk en tegels gemaakt. Wij vervaardigen voor u de meest uiteenlopende keramische producten van klassiek tot design. We restaureren conserveren completeren of vernieuwen tegels tableaus en bouw keramiek uit alle bouwstijlen. Vakmanschap volgens een eeuwenoud ambacht. De Harlinger Aardewerk en Tegelfabriek wordt in 1972 opgericht door Henk en Maaike Oswald.
Antieke tegels patroontegels cement tegels boerenplavuizen en estriken. Altijd veel op voorraad. Martens Dochters Oude Bouwmaterialen.
Tegels worden verkocht per partij. Tegels worden verkocht per partij. Tegels worden verkocht per partij. De oude escher tegels! Prachtige tonen zwartgrijs oud wit. Tegels worden verkocht per partij. oude tegels met patroon in prachtige zachte kleuren. Tegels worden verkocht per partij. mooi te combineren met uni tegels beton of gietvloer! Tegels worden verkocht per partij. Tegels worden verkocht per partij. Tegels worden verkocht per partij. patroontegels met originele randen en hoeken! Tegels worden verkocht per partij. patroon tegels met frisse tinten.
Vind oude vloertegels in Tegels op Marktplaats.nl.
Moeten nog worden schoongemaakt. Prijs is per m2. Oude cementtegels Portugese tegeltjes 25m2. Prachtige authentieke oude cementtegels. De antieke tegels komen uit een oude belgische boederij en zijn in goede staat. De tegels zijn 17x17cm. De partij is in totaal circa 25 vierkante meter. 60% Van de tegels is al mortelvrij. Van de overige 40% moet het cement er aan de onderkant dus nog afgehaald worden. Ruim 5 m2 zeer oude tegels 20 x 20cm.
FLOORZ De specialist in OUDEANTIEKE VLOERTEGELS.
14 x 14 cm. 14 x 14 cm. 16 x 16 cm. 14 x 14 cm. 14 x 14 cm.
Oude Tegels Cementtegels.nl de specialist.
Uiteraard bieden we zo af en toe ook echte oude tegels aan. U kunt hier naar vragen. Dan kijken we graag voor welke oude wandtegels of oude vloertegels wij nog kunnen aanbieden. Wanneer u oude tegels wilt bestellen dan kunt u dit doen door het formulier aan de rechter kan in tevullen. Wij zullen voor u een scherpe offerte maken. Onze oude tegels kunnen in dikte verschillen. De tegelzetter dient hier dan wel rekening mee te houden.
Oude Geerdink Tegels Sanitair Baden winkel in regio Almelo.
Passie voor Tegels en Badkamers. Uw huis is de plek waar uw basis ligt. Het is dan ook belangrijk dat u daar het ideale gevoel van thuis creëert. En dus kiezen we er bij Oude Geerdink tegels badkamers in Albergen provincie Twente vlakbij de grens van Duitsland voor om u een compleet pakket aan te bieden. Onze klanten bevinden zich voornamelijk in de regio Almelo Borne en Tubbergen.
Regts Antieke Nederlandse Tegels.
Het adres voor antieke Nederlandse wandtegels. Regts Antieke Tegels is gespecialiseerd in antieke Nederlandse tegels gemaakt tussen ca. U kunt bij ons terecht voor volledige authentieke betegelingen tableaus verzameltegels en reproductie. Regts Antieke Tegels is het resultaat van meer dan 45 jaar ervaring in het actief verzamelen en gebruiksklaar maken van antieke Nederlandse tegels. Een hobby die in 1969 begon bij Klaas Regts en met succes overgedragen werd aan zijn zoon Durk. In 2014 besloot Durk om de volledig uit de hand gelopen hobby van zijn vader bedrijfsmatig voort te zetten.
tegels-neppers of echt.
Afkomstig uit de Collectie F. Blokje van vier vogels op een spijker. Naar een 17e eeuwse voorstelling van. een spijkertegel maar de kleuren komen niet erg overeen. Tegels zijn bewust vervalst. Geschilderd op oude witjes en daarna gebakken? Maar informatie over spijkertegels uit Gouda. kunt U vinden door te klikken op hier. Tegel met een vogel in kleur. Replica tegel uit het begin van de 20e eeuw van uitmuntende kwaliteit. Dikte tegel 08 cm. Tegel is gemaakt naar tegel met de afbeelding van een vogel die ook is vervaardigd bij het Goudse bedrijf DE SWAEN. in de 17e eeuw. Op de achterzijde van de tegel is een dun laagje kalkspecie aangebracht. Is dit gedaan met de bedoeling om.
oude tegels met afgeleefde look bij Tegelmegashop.nl!
Oude tegels oftewel tegels met een verouderde look zijn op dit moment erg trendy. Enkele voorbeelden zijn sloophout keramisch parket vintage Portugese tegels en Marokkaanse tegels natuursteen tegels verouderd dambord vloer tegels klein formaat 10x10 en 20x20 en romaans verband kasteelvloer / kloostervloer look. Al deze mogelijkheden vindt u online voor de beste prijs bij Tegelmegashop.nl Dé specialist in A-kwaliteit tegels. Bestel ze eenvoudig online of bezoek onze showroom in Roermond. Oude vloertegels nieuwe tegels verouderde stijl. Bent u op zoek naar vloertegels maar u weet nog niet precies voor welke stijl u kiest?
FLOORZ Oude tegels Product in beeld Startpagina voor vloerbedekking ideeën UW-vloer.nl.
Antieke wandtegels Mammoet Oude Bouwmaterialen.
Bekijk een greep uit onze collectie online of kom langs in onze winkel in Den Haag. Wij adviseren u graag over het toepassen en bewerken van oude bouwmaterialen. Antieke tegels te koop. Mammoet Oude Bouwmaterialen biedt antieke tegels te koop aan tegen zeer scherpe prijzen. Alleen de beste oude wandtegels komen in aanmerking voor onze collectie. Naast onze antieke wandtegels bieden wij een uitgebreid assortiment glas in lood deuren kamer en suite deuren gebrandschilderde ramen en antieke schouwen. Mammoet Oude Bouwmaterialen is de oude bouwmaterialen specialist in Zuid Holland. Heeft u zelf nog authentieke materialen die u niet meer gebruikt? Bovendien nemen wij graag oude bouwmaterialen van u over. Wilt u meer informatie over onze tweedehands bouwmaterialen?

Contacteer ons